«Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει μάχη για μια Ευρώπη που δεν θα τη διαφεντεύουν τα μεγάλα συμφέροντα»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει μάχη για μια Ευρώπη που δεν θα τη διαφεντεύουν τα μεγάλα συμφέροντα»

Συνέντευξη της κ. Παπαδημητρίου – Τσάτσου στον τηλεοπτικό σταθμό Center TV

«Η Ευρώπη βρέθηκε σε ύφεση εξαιτίας του δημοκρατικού ελλείμματος, των μόνιμων πολιτικών λιτότητας μεσούσης της οικονομικής κρίσης και της μετανάστευση μιας κοινωνικής πολιτικής δύναμης, του σοσιαλδημοκρατικού χώρου, που έρρεπε προς τα δεξιά» δηλώνει η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Άννα Παπαδημητρίου – Τσάτσου μιλώντας στην εκπομπή «Επί της ουσίας» του καναλιού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Center TV.

«Ο κόσμος, συνεχίζει, πρέπει σε αυτές τις ευρωεκλογές να αποφασίσει: Θέλει αυτές τις πολιτικές λιτότητας που γειτνιάζουν και προς την ακροδεξιά ή όχι; Αυτό είναι το επίδικο και σε αυτό θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα».

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.papadimitriou-tsatsou.gr/wp-content/uploads/2019/04/photo_header_2.jpg);background-size: contain;background-position: right center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 500px;}