«Η Προοδευτική Συμμαχία ήρθε για να μείνει»

Συνέντευξη της Άννας Παπαδημητρίου – Τσάτσου στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» (19.5.2019)

«Η συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο μετά την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο πρωθυπουργός σηματοδοτεί τη στράτευσή μου σε έναν πολυεπίπεδο αγώνα για μια ιστορική στιγμή για την Ευρώπη» δηλώνει η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» της Κυριακής 19 Μαΐου.

Παράλληλα διαπιστώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει σιγά σιγά το κενό που άφησαν «οι αυθεντικοί εκπρόσωποι» της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης που παραδοσιακά αποτελεί στον τόπο μας «την κοινωνική πλειοψηφία», παραμένοντας ο ίδιος ένα κόμμα της Αριστεράς, ενώ ξεκαθαρίζει ότι «η Προοδευτική Συμμαχία που δημιουργείται αυτό τον καιρό δεν είναι ευκαιριακή. Ήρθε για να μείνει».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.papadimitriou-tsatsou.gr/wp-content/uploads/2019/04/photo_header_2.jpg);background-size: contain;background-position: right center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 500px;}