«Η Ευρώπη είναι ο μοναδικός χώρος που μας αφήνει παράθυρα να αγωνιστούμε»

Τι δήλωσε η κ. Άννα Παπαδημητρίου – Τσάτσου σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στο Μεταξουργείο

«Η κρίση στην Ευρώπη είναι τετραπλή: οικονομική, κοινωνική, πολιτική και περιβαλλοντική, οι οποίες αλληλοτροφοδοτούνται. Καμία απ’ αυτές δεν μπορεί να ξεπεραστεί χωρίς την ανατροπή των αυξανόμενων ανισοτήτων και την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του οικονομικοπολιτικού συστήματος. Το σύνθετα προβλήματα έχουν και σύνθετες λύσεις που είναι μόνο προοδευτικές» δήλωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Άννα Παπαδημητρίου – Τσάτσου μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου 2019 σε πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε το κυβερνών κόμμα στο Μεταξουργείο, υπό τον τίτλο: «Ήρθε η ώρα των πολλών – Έχουμε την δύναμη».

Η ομιλήτρια επεσήμανε επίσης ότι η αντιμετώπιση των κρίσεων απαιτούν συναινέσεις. «Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε ώστε να αποκτήσουμε μια δυνατή φωνή στην Ευρώπη ως ΣΥΡΙΖΑ και ως μέλη μιας ευρύτερης προοδευτικής συμμαχίας για την οποία άλλωστε έχει πρωτοστατήσει εδώ και καιρό ο κ. Αλέξης Τσίπρας. Η Ευρώπη παραμένει ο μοναδικός χώρος στον οποίο μπορούμε να παλέψουμε και μας αφήνει παράθυρα να αγωνιστούμε».

 

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.papadimitriou-tsatsou.gr/wp-content/uploads/2019/04/photo_header_2.jpg);background-size: contain;background-position: right center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 500px;}