«Δεν έχουμε δυσκολία να μαζευόμαστε στις πλατείες και να κουβεντιάζουμε για την Ευρώπη»

Συνέντευξη της κ. Άννας Παπαδημητρίου Τσάτσου στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Ηρακλείου

«Η περιοδεία στην φιλόξενη Κρήτη μου άφησε μια πολύ γλυκιά αίσθηση. Δεν είχαμε δυσκολία να μαζευόμαστε στις πλατείες και να κουβεντιάζουμε για την Ευρώπη. Ο κόσμος μας άκουγε και αμέσως μετά συζητάγαμε μαζί του» δηλώνει στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ Ηρακλείου και τον δημοσιογράφο Κώστα Βασιλάκη η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κ. Άννα Παπαδημητρίου Τσάτσου, κάνοντας την αποτίμηση του ταξιδιού της στο νησί.

Κληθείσα να σχολιάζει το μέλλον της Προοδευτικής Συμμαχίας, επεσήμανε ότι «δεν πρόκειται για μια προεκλογική συνεργασία. Ήρθε για να μείνει, είναι ένα ταξίδι που μόλις τώρα αρχίζει, έχοντας ως κορμό αυτής της συμπόρευσης τον ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Πρέπει να συνενώνουμε τις δυνάμεις μας. Στην υπόλοιπη Ευρώπη έχει ήδη αρχίσει να γίνεται αυτό».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης εδώ:

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.papadimitriou-tsatsou.gr/wp-content/uploads/2019/04/photo_header_2.jpg);background-size: contain;background-position: right center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 500px;}